vineri, 28 august 2009

DECEMBRIE 2009

Toate fotografiile din perioada 1.12.2008 - 21.12.2008 au fost sterse din baza de date dintr-o eroare regretabila. Vi le prezentam astfel doar pe cele salvate incepand cu data 22.12. 2008.
Pentru Puf (pisicuta) si Pongi (catelul) ati aflat deja ca viata s-a schimbat. Ambii au fost adoptati. Despre Puf nu va putem spune nimic deoarece inca nu am primit vesti, dar despre Pongi putem spune cu certitudine ca, in pofida faptului ca Marian, noul lui stapan, a fost supus unei probe de “foc” in snsul ca s-a ales cu , cablurile de la internet, televizor si altele...distruse, tocul de la usa plus covorul rupt, este fericit. Marian a rezistat ispitei de a-l returna si l-a tratat ca pe un copil care acum trebuie invatat sa se poarte cumsecade. Si spre bucuria noastra a reusit. Pongi a inteles repede ca este iubit si s-a transformat brusc intr-un catel model. Sa nu va imaginati ca Pongi este cumva vreun fenomen. Marian este cel care merita toti laurii pentru ca este strict meritul lui faptul ca a avut rabdarea si persevernta da a avea in Pongi catelul pe care si l-a dorit.


Alma, cea pe care am prezentat-o la cazuri speciale, azi este adoptata de fam. Preda, cei care au adoptat-o si pe Camy.Inca nu avem vesti despre ea dar suntem convinsi ca este bine. Imediat ce vom primi vesti vi le vom transmite si noi.

O catelusa si puiul ei sunt in pericol de a fi otraviti. Aceasta este reteta pe care o aplica oamenii atunci cand nu mai suporta sa vada caini noi in jurul locuintelor lor. Noi am vaccinat puiul si am sterilizat catelusa. Ne dorim din tot sufletul sa gasim pentru ei familii care sa-i adopte. Puiului nu avem cum sa-i stim caracterul, dar despre catelusa putem sa va spunem ca este dintre cele mai minunate si destepte si...pupacioase si...iubitoare din cate am vazut.Rezistati tentatiei de a avea o astfel de catelusa?Mare greseala faceti. Scrieti-ne repede...ca sa aveti pentru ce ne multumi.e-mail: robi_mydog@yahoo.com

O fi el Craciun, dar animalele nu prea stiu sa nu ne dea de lucru in aceste zile. Dolofana pisicuta, una dintre veteranele Monicai, s-a gandit ca nu e cazul sa fie atenta pe unde paseste asa ca s-a ales cu o infectie foarte urata la una dintre labute care s-a si triplat in dimensiune. Cateva zile de tratament au readus-o la starea de pisica sanatoasa.

Billiboy a venit la primul rapel la vaccin. N-a venit singur pentru ca e mic si cam fricos. A adus-o si pe Crina, asa, ca se simta in siguranta. Atat Capucino cat si Billiboy asteapta sa le dati o mana de ajutor ca sa ajunga si ei pe la casele lor. Sa fie oare atat de greu? Nu prea credem. Va rugam sa incercati sa le dati o sansa. Sigur o sa reusiti.


Unele dintre pisicutele de a Monica (fotografia din st.) pasesc pentru prima data in viata lor dintr-un an intr-altul, asa ca sunt un pic agitate. Deh... febra pregatirilor, caci doar este primul lor Revelion. Si pentru catelusii si pisicuta din imaginea din dr. Revelionul din acest an este primul. Ei sunt intr-un fel protejati pentru ca au intrat in atentia noastra. Pisicuta va fi sterilizata curand, catelusii vor fi vaccinati si oferiti spre adoptie iar catelusa mama va fi sterilizata dupa ce ii va intarca pe acestia.

Iata cum se pregatesc matele in aceasta perioada sa ne dea de lucru. Atentie stimati concetateni, sterilizati-va matale din jurul locuintelor daca vreti sa nu va treziti cu zeci de pisicute mici, dragute si salbatice la primavara.

Alma, una dintre pisicutele noastre, a fost adoptata astazi. Adoptia insa nu a fost una de succes, deoarece pisicuta a fost returnata.



Pentru Cichita insa adoptia a fost de succes. Vestile despre cum s-a adaptat sunt de-a dreptul extraordinare.


In urma cu aproximativ o saptamana la Crystal-vet a fost adus un motan negru lovit de o masina, plin de sange, pentru a fi eutanasiat. Motanelul parea a fi intr-o stare irecuperabila. Spasmele acestuia i-au determinat pe cei care l-au gasit sa creada ca nu mai are sanse. Laudabil este faptul ca medicii de la Crystal-vet nu s-au grabit sa-l eutanasieze ci l-au tinut sub control. Desi a fost foarte greu de tratat, fiind f. speriat, aproape de salbatic, motanelul ...a avut zile. Acum se afla in grija noastra, e sanatos “tun” dar tot fricos este. Speram ca in timp sa se mai domesticeasca.



Pisicute si catei, protejati sau mai putin protejati, sanatosi sau mai putin sanatosi, iubiti sau mai putin iubiti, spera, ca si noi de altfel, intr-un viitor mai bun, mai aproape de civilizatie. Fie ca noul an sa ne aduca linistea dorita si lor o viata mai buna, asa cum defapt o si merita.

Era important sa va spunem, dar nu am avut timpul necesar s-o facem, sa fiti atenti in ajunul sarbatorilor cu animalutele dumneavoastra. Din cauza zgomotelor produse de petarde multe dintre ele fug unde vad cu ochii si de teama nu se mai intorc. Este si cazul acestui catel. Daca l-ati pierdut trimite-ti un mesaj la e-mail: robi_mydog@yahoo.com

Cine ne-a ajutat in aceasta luna?
Crominvent 700 RON
2% AFP Rm Valcea 442,42 RON
2% Directia de Trezorerie si cont 33,42 RON
2% Trezorerie sect. 24.841,42 RON
2% Trezoreria Statului sect. 5 898,42 RON
2% Trezoreria Statului sect. 3 2.880,42RON
2% Trezoreria Statului Mun. Botosani 182,42 RON
Serpescu Antoaneta - pentru sterilizarare 150 RON
Camelia Calistru - hrana animale 200 RON
Asociatia Charity Gift 35 RON
Camelia Calistru 200 RON
2% Trezoreria Mun. Giurgiu 78,42 RON
Raluca Elena Daniliuc - donatie pentru cainele Idila300 RON
2% Trezoreria Statului sect. 3 439,42 RON
TOTAL: 11.631,36 RON
Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa salvam si intretinem animalutele culese de noi de pe strazi, fie ca ii cunoastem sau nu.2% ne-au fost de un real folos si ne-au ajutat sa finalizam multe din cate ne-am propus.Multumim d-nei Daniliuc pentru ajutorul acordat Idilei. Desi Idila s-a ingrasat si a inceput sa se acopere de blanita (am gasit-o inghetata in adapost - vanata in hipotermie – norocul ei s-a numit Alexandra, care a dus-o imediat la doctor unde a fost salvata) are inca probleme grave de sanatate, asa ca ajutorul dvs. este mai mult decat binevenit. Multi ani buni tuturor, va dorim din tot sufletul!
























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.