luni, 31 august 2009

AZI o adoptie reusita, trei cateluse culese de pe drumuri, o pisicuta ratacita pe bulevard si o vrabie salvata (29 august 2009)



Grasuta, catelusa din imaginea st. sus, se afla in grija noastra de cativa ani. Irina, d-ra din imaginea dr. sus a reusit performanta de a-I gasi o familie . Un baietel si mama lui si-au dorit un catel care ….spre norocul Grasutei semana cu ea. Dupa ce ne-am asigurat ca nu vom face drumul degeaba, ajutati de Ruxandra cu transportul, am pornit voiniceste cu Grasuta noastra catre noua ei casa. Drumul a fost cu peripetii, dar a meritat. Grasuta noastra a ajuns intr-o familie de oameni minunati, care au placut-o chiar daca nu mai e tinerica.



Inainte de a ajunge cu Grasuta la destinatie, am cules de pe drum trei cateluse, o pufoasa tare mititica ce nu pare sa aiba mai mult de o luna, o catelusa tigrata in jur de trei luni si inca una ce pare a fi o adulta de talie mica cu ceva probleme de sanatate.
LINDA


BRUNI

JACKIE


La intoarcere Ruxandra a observat o vrabie accidentata de masina din fata noastra. A oprit imediat si ne-am intors sa vedem ce-I cu vrabiuta. Credeam ca a murit, cand …a inceput sa dea din aripi, fara putinta de a se ridica. Nu speram intr-o revenire, dar ne-am zis ca nu este cazul sa o lasam acolo, in mijlocul soselei, zbatandu-se fara nicio sansa. Imobilizata fiind, vrabiuta s-a linistit si peste ceva timp am avut surpriza ca aproape si-a revenit. Am ajuns cu ea in Obor unde ne astepau colegi nostri. Doris a luat-o acasa, o va tine sub observatie pana cand va sti sigur ca poate fi eliberata. Se pare ca vrabiuta a avut noroc.
Cele trei cateluse culese azi au fost deparazitate intern si extern, vor fi vaccinate imediat ce va fi posibil si desigur oferite spre adoptie.
Cele trei cateluse culese azi au fost deparazitate intern si extern, vor fi vaccinate imediat ce va fi posibil si desigur oferite spre adoptie. Clik aici pt. mai multe fotografii
Tigrisorul baietel de cca 1 luna a fost gasit pe bulevardul Mihai Bravu, in timp ce facea slalom printre masini. Nu s-a lasat prins din prima, dar dupa ce ne-a lasat sa-l cautam bine doua ture, la a treia l-au dat de gol labutele dungate langa roata unei masini parcate... l-am momit cu conserva, iar el, politicos, nu ne-a refuzat si l-am inhatat. Apoi a stat toata ziua cumintel, a tors o gramada, iar acum e "cazat" la voluntari...Ar trebui sa-i punem si un nume.. poate ne ajutati cu idei.
Daca doriti sa le ajutati o puteti face adoptandu-le sau donand:

Asociatia pentru protectia animalelor Robi

CIF 13765439 BCR 2

Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001

Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005

Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004


sau prin serviciul online PayPal Va multumim inca o data pentru ajutorul dat animalutelor de care ne ocupam.

4 comentarii:

  1. Din pacate, luni dimineata, la ora 7 am primit un telefon prin care eram anuntati ca Grasuta a fugit... Speram din tot sufletul sa o gasim, dar pentru asta avem nevoie si de ajutorul dvs.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cippita (pasarica) e inca in viata...am fost cu ea la medic si mi-a dat antiinflamatoare si vitamine sa-i administrez cu seringa pe gura...este chinul de pe lume dar am reusit prima doza. nu prea mananca si ii bag pe cioc cu forta. in rest e linisttia, mai cipaie...doarme daca o tii in mana la caldura. nu poate zbura pentru ca nu are echilibru..si daca va supravietui si zilele urmatoare si va incepe singura sa manance e posibil sa-si revina foarte greu...dar nu renuntam! daca mai aveti alte sfaturi de intretinere a vrabiilor astept. momentan doarme bagata intr-o jucarie de plus. (Doris, voluntarul la care se afla micuta inaripata)

    RăspundețiȘtergere
  3. Intre timp Jackie a fost adoptata!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.