luni, 7 decembrie 2009

Lily, catelusa lasata sa moara... (5 octombrie 2009)

Luni am asistat din nou la indiferenta tipica oamenilor cand sunt pusi in situatia de a ajuta un animal. Pe Lily am descoperit-o in jurul orei 16.00, zacand intr-o balta de sange si extrem de speriata. Dupa felul in care schelalaia aproape in continuu ne-am dat seama ca are dureri groaznice. Imaginea nu era prea placuta: labuta umflata si intr-o pozitie nefireasca, o fractura deschisa de unde ii iesea o bucata de os, muschiul si tendoanele erau si ele la vedere iar sangele tasnea la orice miscare.

Povestea ei am aflat-o de la persoanele care lucrau in jur si au asistat la toata intamplarea: in jurul orei 7 dimineata a fost lovita de o masina ce mergea cu viteza, soferul nu a incetinit, ce sa mai spunem de oprit, iar ea s-a tarat cu greu sub o masina. Toti au asistat, au plans sau le-a parut rau de biata catelusa insa nimeni nu a avut initiativa de a o duce la cabinetul veterinar care se afla la nici 30 de metri.

Click aici pentru a o vedea pe Lily in ziua cand a fost gasita...si acum cand se recupereaza.

Insa Lily este o luptatoare si dupa ore intregi de agonie a avut puterea sa ridice piciorusul din spate ca sa o pot mangaia pe burtica si a dat din codita. Se vedea ca este totusi in stare de soc dupa privirea fixa si speriata.

A fost dusa in aceeasi seara la City Vet si operata de urgenta. Concluzia: un caz cum rar au intalnit si doctorii, cu dubla fratura la acelasi picior (una deschisa si multa piele lipsa) si dureri mari pe tot pieptul de la impactul cu masina.

Acum pe Lily o asteapta o lunga si dureroasa recuperare, cu vizite regulate la doctor. Abia peste 2 luni va putea sa puna cate putin piciorul jos. Pentru ca este o catelusa tanara de aproximativ 10 luni, suntem convinsi ca se va resupera foarte bine si va fi extrem de recunoscatoare noului stapan.

Lily are nevoie de ajutorul dvs. oricat de mic ar fi acesta. Daca doriti sa o adoptati, sa-i oferiti cazare temporara sau sa donati, o puteti face contactandu-ne la:

office@4animals.ro sau donand pentru ea in contul:

Asociatia pentru protectia animalelor Robi

CIF 13765439

BCR 2
Cont RON : BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal

Multumim anticipat pentru ajutor.

NOUTATI! Lily se reface foarte repede si are un chef de viata nebun, alearga, se joaca si parca zambeste de fericire!

Click aici pentru a vedea si ultimele fotografii cu frumoasa Lily!

Daca doriti sa o adoptati pe Lily, trimiteti un email la office@4animals.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.