luni, 7 decembrie 2009

Catelusa care sufera prea mult din vina unui sofer indiferent (02 decembrie 2009)

Pe 29 noiembrie am primit un telefon. Initial suna ca zecile de telefoane primite pe zi: "am gasit o catelusa foarte ranita..." insa ceva a fost special la acest telefon. Oamenii care nu au trecut indiferenti pe langa acest mic sufletel, au facut mult mai mult decat ceilalti: ne-au cerut un sfat despre unde sa o duca pentru operatie si au decis sa fie responsabili si sa o ingrijeasca pana se va insanatosi.

I-am indrumat catre City Vet, un cabinet cu medici foarte buni si preturi accesibile. Dupa o operatie complicata care a constat in refacerea intregului piciorus din stanga spate si punerea a doua tije metalice, catelusa a ajuns acasa la salvatorii ei.
Recuperarea nu va fi scurta si nici usoara caci pulpita ei dreapta este carne vie...insa acesti minunati oameni o vor ingriji cum pot ei mai bine pana la adoptie. Le multumim pentru acest gest pe care l-au facut fata de un catelus aflat in dificultate. Ne-am dori sa existe mai multe persoane la fel in aceasta lume caci sigur ar deveni una mai buna.

Cel mai mare ajutor pe care puteti sa i-l acordati acestei mici cateluse este mediatizarea ei si, de ce nu, adoptarea dupa ce se va recupera complet. Va deveni o catelusa de talie maricica, mandra si foarte frumusica.


Click aici pentru mai multe poze. ATENTIE! Unele pot fi socante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.