luni, 7 decembrie 2009

AJUTOR URGENT! (28 octombrie 2009)

Cainele din imaginea de mai sus a fost gasit de Bogdan si Crina si adus la City Vet pentru tratament. Desi e capabil sa mearga, uneori fara directie, sarmanul batran catel are momente cand da impresia ca nu se poate ridica, mergand chiar pana la a urina si defeca in pozitia culcat.
Niciunul dintre noi nu mai are capacitatea de a gazdui un catel in situatia lui. Asociatia Robi ii poate asigura tratamentul. Cautam pentru el o familie capabila sa-l gazduiasca. Cainele e docil si mai mult ca sigur a avut un stapan. A fost gasit cu zgarda.
Daca il puteti ajuta gazduindu-l trimite-ti un mail la: robi_mydog@yahoo.com

Click aici pentru a o vedea mai multe fotografii.

Va multumim anticipat pentru ajutor.


Aceasta superba pisicuta a avut ghinionul de a fi muscata de caini. Doamna care a smuls-o din coltii cainilor nu o poate gazdui. Se afla acum in grija doctorilor de la City Vet.
Procesul de vindecare va fi unul de lunga durata asa cum a fost in cazul lui Don, catelul accidentat de tren. Speram ca si rabdatoarea pisicuta sa aiba aceeasi soarta ca si Don, adica sa fie adoptata de o familie mai mult decat minunata.
Pe cei care doresc sa stie de soarta pisicutei si vor s-o adopte ii rugam sa ne scrie la: robi_mydog@yahoo.com

Click aici pentru a vedea mai multe fotografii.

Va multumim anticipat pentru ajutor.

NOUTATI! Pisicuta muscata de caini s-a refacut sub tratament si este gata sa ajunga la noua familie. Puteti sa o ajutati si sa o adoptati cat mai repede! Pana una alta, click aici pentru a vedea evolutia pisicutei, cat de frumoasa s-a facut acum si cat este de alintata de catre voluntarele Robi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.