luni, 7 decembrie 2009

Am scapat! Ajuta-ma sa ajung acasa! (20 noiembrie 2009)

Ieri seara, in urma unei solicitari, am fost "in actiune". Pentru cei care nu il stiu, SMOOKY este un catel ce pana acum cateva ore avea o viata de cosmar. Era tinut cu forta de catre un om al strazii. In loc de zgarda avea o sarma strans legata, pentru a nu se putea elibera, iar in loc de lesa o sfoara groasa. Singurele tratamente pe care le primea erau injuraturile si bataile. Dar azi l-am salvat!

Era foarte speriat si traumatizat, dar incet incet incepe sa isi revina.

Din pacate, abia acum incepe partea mai grea. Trebuie "reabilitat" si pus pe picioare. Maine va fi castrat si vaccinat, iar apoi...cel mai probabil va sta in adapost pana cand vom gasi un stapan pe masura.

Nu l-am salvat pentru a-l tine in adapost. Astfel ca, avem nevoie de orice fel de ajutor si mediatizare pentru a-i gasi un camin.

Astazi SMOOKY a facut cunostinta cu cativa dintre viitorii vecini, dar fiind programat la castrat, nu a avut prea mult timp la dispozitie pentru a-si face prieteni.
Smooky are 2-3 ani, este de talie medie,usor sperios, merge foarte bine in lesa si nu e mofturos la mancare.

Nu mai este nevoie de cuvinte. Cele doua fotografii le inlocuiesc.

Smooky are un potential extraordinar. Pentru cei care nu au aflat cine este Smooky, va reamintim ca este vorba despre un cateluls insusit de catre o femeie a strazii ce-si face veacul in zona Universitatii. Cu siguranta multi dintre cei capabili sa observe animalele si din nefericire, de multe ori, suferinta lor, au observant o femeie a strazii tarand dupa ea un catelandru legat de gat cu o sarma si in loc de lesa folosind o sfoara. Asta inca n-ar fi insemnat aproape nimic in comparatie cu foamea si bataile indurate de acest catel. Am primit mai multe sesisari referitoare la aceasta situatie. Din fericire, datorita mobilizarii exemplare a catorva dintre voluntarii Robi: Oana, Doris si Marcel, Smooky a putut fi luat de la femeia fara de casa si minte.


Smooky e un catelus tare frumos si intelligent. Invata repede si se adapteaza situatiilor in care este pus. Ii place sa fie alintat si chiar merita!

Click aici sa vezi si cealalta fotografie. Nu-i asa ca este adorabil?

Pe Smooky il poti ajuta adoptandu-l sau donand pentru el in contul:


Asociatia pentru protectia animalelor Robi

CIF 13765439

BCR 2
Cont RON : BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD : BCR 2 RO32RNCB0073049952070004
sau prin serviciul online PayPal


Multumim anticipat pentru ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.