luni, 7 decembrie 2009

Beth are nevoie de ajutor urgent! (7 august 2009)


In drumul nostru catre refugiul Cernica, exista o comunitate de caini majoritari masculi. Printre acestia se afla si cateva femele. Am reusit sa sterilizam trei dintre ele, dar au ramas nesterilizate doua cateluse nesociabile. Amandoua au reusit sa aduca pe lume un numar impresionant de pui, insa din pacate toti au murit. Salbatici fiind, nu au putut fi tratati, deparazitati, vaccinati etc., ca sa nu amintim de hrana care le-a lipsit aproape cu desavarsire. Noua ne-a fost de-a dreptul imposibil sa hranim micutii, nedoriti si neasumati in fapt de nimeni, pentru ca, din pacate, cu greu reusim sa oferim conditii decente celor pe care ii avem deja in grija noastra.
Astazi am reusit sa capturam cu mare greutate una dintre cele doua femele de la punctul de apa. Nu stim exact ce anume s-a intamplat cu aceasta catelusa, poate a fost impuscata, poate s-a accidentat pur si simplu, poate a fost ranita de alti caini. Cert este ca tot astazi a fost operata la clinica City Vet. La timp, pentru ca rana din sold era deja plina de viermi. Din pacate nu am avut insa posibilitatea de a afla daca exista sau nu un glont in corpul catelusei.
Beth are nevoie de tratament si, nefiind manevrabila, avem nevoie pentru ea de o crosa (din cele folosite de hingheri pentru capturarea animalelor).
Pretul crosei este de 560 ron, o suma de care nu dispunem in acest moment.
Crosa ne este necesara atat pentru Beth, cat si pentru alti caini care altfel nu pot fi capturati si manevrati. Pt. Beth este insa urgent, avem nevoie de ea chiar azi!
Click aici pentru mai multe fotografii
Cei care doresc sa ajute, o pot face donand in contul:Asociatia pentru protectia animalelor Robi
CIF 13765439 BCR 2
Cont RON: BCR 2 RO16RNCB0073049952070001
Cont EURO: BCR 2 RO05RNCB0073049952070005
Cont USD: BCR 2 RO32RNCB0073049952070004 sau prin serviciul online PayPal
Multumim anticipat pentru ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.